Bullarna blir torra?
Mina bullar blir så torra och inte sådär mjuka som jag vill? Vad gör jag för fel?
- Sandra
Prova med något av dessa förslag: Låt bullarna jäsa länge på plåten - de ska ha fördubblat sin storlek innan de åker in i ugnen. Passa på tiden! Baka inte bullarna för länge - en bra sak är att provbaka en eller två bullar först och se vilken tid som passar. MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! HelgmenynMoussaka till helgenEn ångande moussaka är riktig helgmat, perfekt att laga åt många och lätt att göra! LaxlasagneLaxen gillar pastaLax och pasta är som gjorda för varandra. Laxlasagne är självklar helgmat! SkorporKnaprigt med snits
Små och spröda skorpor passar många gånger när en mjuk kaka känns för mycket. Perfekta att ha färdiga i glas- eller plåtburk och bara ta fram när det kommer gäster. Den klassiska mandelskorpan gör sig också bra som tilltugg på ostbrickan eller buffén. En härligt spröd citronskorpa passar lika fint med ett mousserande vitt vin som till teet. Den som inte kan slita sig från chokladen bakar chokladskorpor och serverar till espresson eller latten. Stiligt och riktigt gott som går åt, så baka många! Fisksoppa
Lyxig soppa för många.
Flera sorters fisk och räkor förvandlar fisksoppan till en riktig festrätt!
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Frukostbullar
Morotsbullar
Saftiga frukostbullar med rivna morötter startar dagen på rätt sida.
|
|