Råd om frysning?
När är det bäst att ta i bullarna i platspåsar för att frysas? När dom har svalnat, eller är ljumna eller varma? Och hur undviker man att bullarna blir "tråkiga" när dom tinas. T.ex att pärlsockret smälter.
- Josefin
Hej! Låt bullarna svalnat till rumstemperatur under bakduk. När jag tinar bullar brukar jag ta fram dem i god tid och låta dem tina i rumstemperatur för att därefter värma dem en ganska kort stund i 150 grader i ugnen. MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! Sallad till buffénSomrig sallad till buffénNej, nytt är det inte, men så gott! Klassikern grekisk sallad med salta oliver, välmogna tomater och fetaost tar sin välförtjänta plats på buffén. Mat för småHemlagad mat åt alla barn!Ge ditt barn stora matupplevelser. Hur då? Med enkla recept på allt från bärmos till fisk i ugn! PastaPasta allt-i-ett för trötta gourmeter!
Pasta räddar vardagen i många kök. Snabbt, mättande, lättvarierat och mättande. Och allra bäst blir allt-i-ett rätterna med bara en gryta på bordet. Varianterna där varm pasta smaksätts med grönt, kött, fisk eller svamp är oändliga. Och ofta är det enkla det som blir allra godast. Variera pasta carbonaran och gör carbonara med chorizo eller färskost. Laga krämig pasta med grönkål, parmesan och hasselnötter. Eller gör pasta puttanesca med sardeller. Fisksoppa
Lyxig soppa för många.
Flera sorters fisk och räkor förvandlar fisksoppan till en riktig festrätt!
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Glace au four
Glass i ugn?
Javisst! Glass, bär och ett täcke av nygräddad, mjuk maräng. En otrolig efterrätt i all enkelhet.
|
|