Tina bullarna?
Hur tinar jag bullarna på bästa sätt så inte pärlsockret smälter?Kan man lägga fram dom i rumstemperatur 4 timmar innan dom ska ätas? Ska ha dop och måste göra bullarna i förväg för att hinna. Vill INTE tina bullarna i ugnen, kommer vi inte ha tid med.
- Lina
Det låter som en bra plan. Att tina i rumstemperatur brukar göra att man slipper torra, trista bullar - även om det förstås är gott med varma kanelbullar. MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! LakritskakaSvart som lakritsDet är alltid läge för en kladdkaka! Kanske för att det finns en kladdkaka för alla tillfällen och för alla smaker. När du provat klassiska kladdkakor och lyxiga varianter är det dags att förnya. Skaffa en burk lakritspulver och laga lakritskladdkaka. Antingen med lakrits och chokladsmak eller enbart med lakrits. Servera med vaniljglass eller grädde och du har en garanterad favoritkaka för lakritsälskaren. Hembakat bröd
Finns det något som går upp mot doften av nybakat bröd?
Satsa på ett gott surdegsbröd som passar både till mat och som frukostbröd.
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Surdegsbröd
Finaste limporna
Blir höstens projekt surdegsbakning? Prova ett gott basrecept med råg.
|
|